Workshops

WORKSHOPS

FlamencoVivo organiseerde al vele workshops, zowel voor speciale gelegenheden als vrijgezellenfeesten en feesten voor verenigingen, als workshops voor scholen, kinderfeestjes en workshops met Spaanse gastdocenten.

Superleuk als mensen met hun eigen wensen komen, zoals een workshop flamencodansen en –zingen voor een zangvereniging, of een mannen én vrouwen vrijgezellenworkshop terwijl ze dat niet van elkaar weten en de aanstaanden ondertussen een vurige openingsdans leren!

Workshop voor vrijgezellenfeesten, verenigingsfeesten of andere speciale gelegenheden
Vele aanstaanden werden al door hun vrienden of vriendinnen verrast met een passievolle flamencoworkshop in de sfeervolle Spaanse studio van FlamencoVivo. Sommigen leerden hier zelfs de openingsdans voor hun bruiloft! Sommigen verwelkomden hier ook hun aanstaande met zang, waaier en dans. FlamencoVivo luistert graag naar jouw wensen en vertaalt die naar een feestje vol flamencovuur.

Workshops voor scholen en kinderfeestjes
Kinderen hebben iets met flamencodansen. Ze mogen zich lekker uitleven met stampen en klappen en het is een heerlijke uitlaatklep voor de belhamers. Leuk ook in combinatie met voorbereidingen in de handenarbeidklas, waar de meiden rozen maken voor in het haar en de jongens een Spaanse hoed maken. En daarna natuurlijk een echte voorstelling!

 

Workshop Spaanse gastdocent
FlamencoVivo organiseerde al heel wat workshops met Spaanse dansers en danseressen.

Als je geïnteresseerd bent in een workshop door een Spaanse gastdocent(e) geef dat dan z.s.m. door via de knop Contact. Bij voldoende belangstelling wordt er weer een topdocent uitgenodigd.

Ook werkt FlamencoVivo graag samen met organisaties en festivals die geïnteresseerd zijn in een combinatie van een workshop en een optreden door een Spaanse danser(es).

Een reactie na een workshop flamencodans en -zang in onze zaal
Anneke Barten schreef op 5-10-2016:
“Hallo Anamaria,
Een week geleden genoten zo’n 30 vrouwen van de workshop die jij vol passie wist te geven, dank hiervoor.
Gisteren bij de oefenavond van het koor kwamen velen erop terug met complimenten voor de ontvangst, locatie en niet het minste: de enthousiaste docente!”

 

CURSUSAANBOD

SHOWGROEP

BEDRIJFSUITJES EN FIËSTAS

workshops FlamencoVivo
workshops FlamencoVivo

FlamencoVivo | Groeseindstraat 113 | 5046XA Tilburg | 013 535 55 09 | info@flamencovivo.nl

Ontwerp website Madelon de Graauw | Realisatie Webdesign & Marketing

Volg en like ons op 

Reacties zijn gesloten.