Showgroep

SHOWGROEP

Van kleine optredens tot grote avondvullende flamencodansshows in theaters. Van bedrijfsuitje of vrijgezellen-feest tot Spaanse bruiloft en festivals. Van shows voor grote mensen tot shows voor kinderen. Wij zijn overal voor in! We blinken uit in entertainende, interactieve shows, waarbij we jouw gasten bij onze voorstelling betrekken.

Showgroep Compañía FlamencoVivo is al sinds 2006 dé blikvanger op Spaanse feesten en festivals. Met wapperende rokken en een flinke dosis temperament brengen de danseressen een vurige flamencoshow, waarbij ook de toeschouwers worden uitgedaagd om mee te doen. Compañía FlamencoVivo is gevestigd in Tilburg en staat onder leiding van Anamaría (choreograaf en danseres en dansdocente) en wordt al klappend aangevuurd door Juan.

Showgroep Compañía FlamencoVivo is ook te boeken voor jouw feest in onze eigen, sfeervolle, volledig Spaans ingerichte zaal, waar jouw gasten zich in het hartje van Andalusië wanen en met hun neus op de dansers zitten.

FlamencoVivo zorgt ook voor een warm Spaans onthaal op kleine en grote feesten op locatie van allerlei aard (bruiloften, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, openingen, festivals etc.). Succes gegarandeerd, want FlamencoVivo behoort volgens de Kunstbalie tot de top van de Brabantse amateurdans!

 

Compañía FlamencoVivo maakt onderdeel uit van Dansschool FlamencoVivo die sinds 2002  in Tilburg gevestigd is en onder leiding staat van  Anamaría.  Het dansgezelschap  stond op vele gerenommeerde podia en festivals, zoals het Internationale Gipsyfestival (2006, 2007), Concertzaal Tilburg (2008), Verkadefabriek Den Bosch (2011), Theater de NWE Vorst Tilburg (2011, 2012),  Danshuis Station Zuid (2012) en Paradox (2013). Het gezelschap wordt ook ieder jaar uitgenodigd voor Het BAD, een jaarlijks festival van  de Kunstbalie waarvoor alleen de top van de Brabantse amateurdans wordt uitgenodigd.

Anamaría is choreografe, flamencodanseres en dansdocente.  Met haar choreografieën streeft zij ernaar om dans, en in het bijzonder flamencodans,  begrijpelijk  te maken voor een groot publiek. Zij doet dit door middel van gedanste verhalen waarbij ze flamencodans in een theatrale vorm giet. Daarbij omarmt zij ook fusies met andere dans- en kunstvormen. Maar het dansgezelschap houdt ook van feestelijke flamencodansen die alleen maar wervelend en mooi zijn om naar te kijken en heeft daarmee al menig feest en festival opgeluisterd.

Het dansgezelschap beschikt over een eigen dansstudio, met een volledig Andalusisch ingerichte feestzaal/theater en een sfeervolle tuin. Deze zaal  en de dansers van La Compañía FlamencoVivo zijn ook beschikbaar voor grote en kleine particuliere feesten van allerlei aard (vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften) en er is ook de mogelijkheid van een catering door het populaire Spaanse restaurant La Guitarra uit Tilburg.

 

Vrienden van Compañía FlamencoVivo
Hoewel het een uitdaging is om met weinig middelen toch een mooie voorstelling te maken is extra ondersteuning van harte welkom, zowel in natura als in harde munt. Dus heb je tijd en talent op het gebied van bijvoorbeeld kostuumnaaien, licht,  geluid of film, laat het graag weten. Je kunt ons ook financieel ondersteunen en krijgt daarvoor aantrekkelijke kortingen op voorstellingen van La Compañía alswel kortingen voor je eigen spetterende Spaanse feest in FlamencoVivo met alle toeters en bellen. Vriend(in) worden kan al vanaf  €25,-  per jaar (leerlingen vanaf €15,- per jaar).

 

CURSUSAANBOD

WORKSHOPS

BEDRIJFSUITJES EN FIËSTAS

FlamencoVivo | Groeseindstraat 113 | 5046XA Tilburg | 013 535 55 09 | info@flamencovivo.nl

Ontwerp website Madelon de Graauw | Realisatie Webdesign & Marketing

Volg en like ons op 

Reacties zijn gesloten.